Kuvia allaselämästä

Nämä kuvat ovat onnettomia räpellyksiä moniin muihin netistä löytyviin verrattuna, mutta kyllä näillä pärjää silti :) Ajatusten harhailua, tekniikan puutetta, kamera ei mikään paras mahdollinen ja muita nasevia tekosyitä löytyy, mutta ajan kanssa tässä varmaan opitaan jotain räpsimäänkin. Tässä ensimmäisen kuvauskerran otoksia:
Ahneet rubiinitetrat popsivat pohjaosaston lounasta. Taustalla Elmiiralta saatua Rotala sp. "Nanjenshan"-rehua.Intianvesitähdikin 'Rosanervig'-muoto. Linssiluteena rubiinitetra.Albiino monninen porhaltamassa ruokapaikalle.Mikalle muuttanut sininen egoistirihma. Vieressä Rääkyltä saatua Lindernia sp.-rehua ja takana vedensuosikkia.Rääkyltä saatua rusolehteä, takana hentorotalaa.Taistonaaras valmiina hyökkäämään sormeni (jota tosin kuvassa ei näy) kimppuun.Rubiinitetrat kirmaavat ruokahiutaleiden perään. Isolehtinen kasvi on nimeltään "ruusumiekkakasvi".Albiino veijari etsii mutusteltavaa etulasin tuntumasta.Toisenlaista rusolehteä, nopeakasvuisempaa kuin Rääkyltä saatu.Ruokahetken hektisyyttä, kyse on selkeästi elämästä & kuolemasta. Egoisti on verhoutunut vallisnerian taakse.Taistonaaras poseerasi toisenkin kerran.Suppea ja vanha yleiskuva 250 litraisesta altaasta.


Myös muutama hiukan kehnolaatuinen videoklippi löytyy halukkaille :)

partamonni  - vaalea partamonni etsiskelee sapuskaa kääpiömiekkakasvin tyvestä

ruoka-aika  - pohjalla käy melkoinen vilske, kun ruokatabletti on annettu

ruoka-aika2  - samaa riehakasta pohjaruokailua näkyvissä

sinirihmakala  - sininen egoisti saatiin napattua liikkuvaan kuvaan

Lisää kuvia ja klippejä on tulossa, toivottavasti laatu paranee matkan varrella, ettei tarvitse hävetä silmiä päästään :D


Ja loppuun pieni huomio: vaikka kuvat ja videoklipit ovat mitä ovat, niin pyydä silti lupa minulta, jos tahdot lainata jotain. On kiva tietää, mihin tuotokset matkaavat :)